În imagine este un proces verbal de consemnare a voturilor pentru Primarul municipiului Brașov, încheiat la secția de votare numărul 169 din Brașov. Din documentul semnat de comisia din secția de votare reiese că, celor 1.280 de alegători înscriși pe listele permanente le-au fost adăugate 11 persoane, care au fost înscrise pe liste suplimentare (cetățeni care probabil și-au făcut buletin de Brașov după încheierea emiterii listelor de alegători permanenți). Astfel s-a ajuns la un număr de 1.291 de persoane cu drept de vot în secția de votare 169.
Din aceste 1.291 de persoane cu drept de vot, au votat 527 de pe lista permanentă și cei 11 înscriși pe lista suplimentară. Astfel încât, la respectiva secție rezultă că au votat 538 de brașoveni. Două dintre voturile brașovenilor care sunt înscriși pe listele permanente au fost anulate de comisie, rezultând un număr de 536 de voturi valabil exprimate și un număr de 538 de buletine de vot folosite.
La Secția de Votare nr. 169, Biroul Electoral Municipal a trimis 1.400 de buletine de vot, după cum este înscris în Procesul Verbal. Dintre acestea, comisia de numărare a menționat că doar 10 buletine de vot au fost nefolosite sau anulate. Rezultă că au fost folosite 1.390 de buletine de vot.
Nu este foarte clar ce s-a întâmplat cu diferența dintre buletinele folosite conform numărului de persoane prezente la vot (538) și numărul care reiese din ultimele două casete ale procesului verbal. Respectiv, 1.390 – 538 = 852 de buletine de vot despre care nimeni nu spune nimic în acest proces verbal.
Conform legii, această diferență de 852 de buletine de vot ar fi trebuit să fie înscrisă la litera f din procesul verbal, drept neutilizate sau anulate. Ori acolo sunt doar 10 buletine anulate. Astfel, nu se știe ce s-a întâmplat cu aceste buletine de vot. Au fost „votate” și băgate în sacul cu voturi valabil exprimate? Au fost puse separat dar procesul verbal este întocmit în stilul „dă-i să meargă”?